කෘත්රිමව සකසන ලද අඩු කැලරි පාන වර්ග මෙන්ම අයිස්ක්රීම් ආදියේ ද ආන්ත්රික ගැටලු ඇතිකරවන කෘත්රිම රසකාරක තිබෙනවා. මෙම ආහාර රසකාරකවල අඩංගු සීනි, ලුණු, සහ වෙනත් රසායනික ද්රව්ය අන්ත්රවල ප්රදාහ තත්ත්වය ඇති කරන බවට පර්යේෂණ මඟින් පෙන්වා දී තිබෙනවා.
රැස්වීම්වලට සමෘද්ධි කට්ටය මෙච්චර ගේන්න කියලා ගිය ආණ්ඩුව වගේ අපි බල කරන්නෙ නැහැ. සමෘද්ධිය දීලා මිනිස්සු ගේන්න අපට වුවමනාවක් නැහැ
Comments
Post a Comment