කෘත්රිමව සකසන ලද අඩු කැලරි පාන වර්ග මෙන්ම අයිස්ක්රීම් ආදියේ ද ආන්ත්රික ගැටලු ඇතිකරවන කෘත්රිම රසකාරක තිබෙනවා. මෙම ආහාර රසකාරකවල අඩංගු සීනි, ලුණු, සහ වෙනත් රසායනික ද්රව්ය අන්ත්රවල ප්රදාහ තත්ත්වය ඇති කරන බවට පර්යේෂණ මඟින් පෙන්වා දී තිබෙනවා.
කොරෝනා ආසාදිත වූ තවත් පුද්ගලයන් 39 දෙනෙකු තහවුරු කර ගෙන තිබේ. එම සියළු දෙනා
Comments
Post a Comment