කිරිපිටිවල ගුණාත්මකභාවය සහ ඉන් ශරීර සෞඛ්යයට වන බලපෑම පිළිබඳව කතිකාවතක් ඇරඹෙන්නේ පසුගිය පෙබරවාරියේ එවකට නියෝජ්ය අමාත්යවරයෙකු විසින් සිදුකෙරුණු ආන්දෝලනාත්මක ප්රකාශයක් සමගිනි. ඉන් කියැවුණේ ආනයනික කිරිපිටිවල කිරි මේදය වෙනුවට වෙනත් මේද වර්ගවලින් පිරවීම කර ඇති බවත් ඒවා සෞඛ්යට හානිකර බවත් ය.
මාර්තු මස එකොළොස් වන දින මෙරටින් පළමුවරට කොරෝනා ආසාදිත ශ්රී ලාංකිකයකු හමුවූ පසු අද ගතවන්නේ දොළොස් වැනි දිනයයි.
Comments
Post a Comment